Tervetuloa Mouliniin!
Ilmoitustaulu

Aurinko lämmittää kasvojani ihanasti, valkoinen satutammani hörisee allani täydellisesti avuilla. Vieno merituuli tavoittaa minut ja ratsuni ravatessamme kohti punavalkoista majakkaa. Majakalla lennähtelee sininen lehmä, jolle naurahdan... Heei hetkonen, sininen lehmä? Samassa kauempaa kuuluu häiritsevä räsähdys ja juoksuaskeleita, ja tallityttö pysähtyy ovensuuhun kertoen että tallin oma uusi kilpalupaus on taas heittänyt parhaimman ratsastajan jorpakkoon ja laukannut itse rantaa kohti. Huokaisen ja venyttelen syvään ja toivon hartaasti että pääsisin takaisin sinisen lehmän uneeni.

Edellä kerrottu on Moulinissa arkipäivää, se nimittäin, että omistaja nuokkuu pää kallella mukavassa tuolissaan satulahuoneessaan kun tallihenkilökunta koettaa väen väkisin treenata ratsut siihen kuntoon että voittoja kisakentiltä tulee. Aina tämä ei kyllä edes hyväuniselta Vipeltäjältä onnistu, sillä täytyyhän hänen nyt pitää huoli että hevoset todella tulevat kisakuntoon henkilökunnan käsissä, ja Moulinissa on myös arkipäivää se, että omistaja karjuu naama punaisena kentän reunalla ratsastajille jotka siitä tietenkin opiksi ottavat ja oppivat ratsastuksen salat.

Moulin&Kuisma; perustettiin 07 vuoden loppupuolella, mutta elokuussa vuonna 2008 Moulin & Kuisma muuttivat omille teilleen. Moulin jäi alkuperäiseen paikkaan joka sijaitsee aivan meren tuntumassa saaristossa. Lähistöltä löytyy myös suuri punainen vanha mylly, josta Moulin on saanut nimensä. Moulin on siittola, jossa kasvatetaan uudesta polvesta olevia connemaroja & holsteineja Moulin nimen alle. Kaikki ratsumme ovat suurimmiten osin koulupainotteisia, lukuunottamatta connemaroja joilla kilpaillaan myös esteratsastuskilpailuissa. Moulinissa kasvatustoiminta perustuu laatuun, ja laatu meillä merkitsee sijoittuneita vanhempia sekä harvinaisempaa sukua.

Vipeltäjä (KR, VRL-1285)


27.11.08 Uusi ulkoasu sivuille

30.11.08 Roberthon poika Balloonatic talliin
15.11.08 Kilpailuiden lisäämistä
10.11.08 Dhampir PB:lle ja Silhouette v. Royalille kantakirjapalkinnot

Uusimmat
Endless Celt - Bye Madagascar


Tekijänoikeudet
Ulkoasu © Moulin 2008
Kuvista kiitos faraa

Kyseessä on virtuaalitalli,
a SIM-game stable!