Moulin&Kuisma;

Tervetuloa Moulin&Kuismaan;!

Aurinko lämmittää kasvojani ihanasti, valkoinen satutammani hörisee allani täydellisesti avuilla. Vieno merituuli tavoittaa minut ja ratsuni ravatessamme kohti punavalkoista majakkaa. Majakalla lennähtelee sininen lehmä, jolle naurahdan... Heei hetkonen, sininen lehmä? Samassa kauempaa kuuluu häiritsevä räsähdys ja juoksuaskeleita, ja tallityttö pysähtyy ovensuuhun kertoen että tallin oma uusi kilpalupaus on taas heittänyt parhaimman ratsastajan jorpakkoon ja laukannut itse rantaa kohti. Huokaisen ja venyttelen syvään ja toivon hartaasti että pääsisin takaisin sinisen lehmän uneeni.

Edellä kerrottu on Moulin&Kuismassa; arkipäivää, se nimittäin, että omistaja nuokkuu pää kallella mukavassa tuolissaan satulahuoneessaan kun tallihenkilökunta koettaa väen väkisin treenata ratsut siihen kuntoon että voittoja kisakentiltä tulee. Aina tämä ei kyllä edes hyväuniselta Vipeltäjältä onnistu, sillä täytyyhän hänen nyt pitää huoli että hevoset todella tulevat kisakuntoon henkilökunnan käsissä, ja MK:ssa on myös arkipäivää se, että omistaja karjuu naama punaisena kentän reunalla ratsastajille jotka siitä tietenkin opiksi ottavat ja oppivat ratsastuksen salat.

Moulin&Kuisma; on 07 vuoden loppupuolella perustettu virtuaalitalli joka sijaitsee Lounais-Suomessa, aivan meren tuntumassa saaristossa. M&K; on siittola, jossa kasvatetaan uudesta polvesta olevia connemaroja & holsteineja Moulin nimen alle, sekä vanhasta suvusta olevia suomen(pien)hevosia Kuisma nimen alle. Kaikki ratsumme ovat suurimmiten osin koulupainotteisia, lukuunottamatta connemaroja joilla kilpaillaan myös esteratsastuskilpailuissa. M&K;:ssa kasvatustoiminta perustuu laatuun, ja laatu meillä merkitsee sijoittuneita vanhempia sekä harvinaisempaa sukua.
UUTTA M&K;:SSA
  • ulkoasu sivuille 31.12.07
  • uusia suomenhevosia

  • Tiuhti ilmoitettu krj laatuaarvosteluun
  • Uusin sph varsa Kuisman Pyry jää talliin    Ulkoasu © Vipeltäjä 07
    Kuvat © D. & RAH

    Ei kopiointia, kiitos!