Moulin&Kuisma;

Moulin&Kuismassa; tapahtuu...

...aina vähän väliä. M&K;:ssa pääpainotus on kasvatuksessa ja omien hevosten kilpailemisessa, mutta myös tallilla tapahtuu aina välillä. M&K;:ssa järjestetään niin KRJ:n alaisia koulukilpailuita (KR:n jäsenille enimmikseen), joskus ERJ:n alaisia estekilpailuja sekä tietenkin valmennuksia. Myös tuontitoiminta on mielessä, mutta alkaa vasta kun nimipää saadaan takaisin kuntoon ja omat tuontihevoset tuotua.

Valmennustoiminta
M&K;:ssa järjestetään meillä tapahtuvia valmennuksia aina välillä, kun aikaa riittää. Lajeina M&K;:ssa järjestetään eniten koulu- & estevalmennuksia, ja yleisimmin valmennuksiin otetaan noin kolmesta viiteen ratsukkoja. Valmennukset ovat lähes poikkeuksetta nimilistatyylisiä, eli osallistujien täytyy vain osallistua niin jossain vaiheessa minä kirjoitan kuvitellut kommentit, jotka sitten hevosen sivuille voi lisätä.

 • ei valmennuksia vielä tiedossa

  Kilpailukalenteri
  Kilpailut ovat poikkeuksetta jonkin jaoksen alaisia, yleisimmin KRJ:n tai ERJ:n. Kilpailut järjestetään aina M&K;:n maneesissa tai kentällä, lämmittely tapahtuu aina siinä missä ei rataa ole, ja parkkipaikan vierellä olevalla niitylläkin voi ruuhkaa välttääkseen lämmitellä. Kilpailuita ei hirveän usein järjestetä, oman ajanpuutteen vuoksi.

 • 06.02.08 KRJ kouluratsastuskilpailut KRJ/KR1


 • TOIMINTAINFO
 • mielessä KRJ kilpailut
 • valmennuksia tulossa luultavasti helmikuulle

 • Mahdollista pyytää tuonteja sähköpostilla  Ulkoasu © Vipeltäjä 07
  Kuvat © D. & RAH

  Ei kopiointia, kiitos!