Olet saapunut täysin virtuaaliseen siittolaan joka tunnetaan nimeltä Råmossa. Tallimme sijaitsee Ruotsissa ja tallissa kasvatetaan upeaa Pura Raza Espanola rotua joka tunnetaan paremmin lyhenteen PRE mukaan. Siittolamme ei ole järin suuri vaan pidämme hevosmäärän alle kymmenessä.

Hevosemme ovat jokainen koulupainotteisia ja myös kaikki meiltä lähtevät kasvatit ovat pääsääntöisesti koulupainotteisia. Kasvattajanimemme on loppuliite joka on rekisteröity vrl:ään. Panostamme hevosiimme ja kaikilla kilpaillaan aktiivisesti KRJ:ssä sekä käydään näyttelyissä. Jokaisen hevosen kohdalla tavoitteena on kantakirjaus sekä koululaatuarvosteluun osallistuminen. Sekä myös laadukkaitten jälkeläisten jättäminen jälkeen.

Råmossassa pidetään myös jonkun verran toimintaa. Suurin aktiviteettimme on PRE hevosten kasvatus mutta kasvatuksen ohella meillä järjestetään kilpailuja, joissa on aina jokin luokka avoinna vain PRE rodulle tai vain rodulle avoimia kisoja. Saatamme välillä pitää jotain ekstra toimintaa kuten valmennuksia mutta nämä eivät toimintaamme kuulu muuten.

Toivon että viihdyt ja palaat uudestaankin vierailulle!
Yhteistyössä Pura raza españolas de Eveliina
Vieraile myös Okariinassa

Katso myös kiitos sivu.